Vi tilbyr

Varierte oppdrag

Rønningen Maskin AS utfører oppdrag både for offentlig og privat sektor. De oppdragene vi utfører varierer blant annet mellom graving, sprengning, rørlegging, transport, opparbeiding av støttemur, steinlegging og diverse andre grunnarbeider. Vi har fokus på å utføre våre oppdrag til avtalt pris, kvalitet og innen riktig tid. 

 

God kompetanse

Vårt personell består av dyktige ledere, maskinførere, anleggsgartnere, grunnarbeidere og anleggsrørleggere med ADK-sertifikat. Våre ansatte besitter god kompetanse og er erfarne innen feltet de jobber med. God service er en selvfølge for oss og vår jobb er ikke ferdig før kundene er fornøyde.

 

En god arbeidsplass og lærebedrift

Rønningen Maskin AS anses som en arbeidsplass med et godt arbeidsmiljø og høy trivsel blant de ansatte. 

Bedriften er merket som en godkjent lærebedrift og har per dags dato flere lærlinger ute i feltet. Det er viktig for oss å kunne være med på å utdanne morgendagens fagarbeidere, samt gi ungdom og voksne anledning til å delta i arbeidslivet slik at de kan være forberedt på det som venter etter endt læretid. 

 

 

 

 

Firmainformasjon

Rønningen maskin AS
Postboks 44
2151 Årnes

Tlf: 901 92 438
E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

 

 

Inventive hvit

Originallogo